Zimní setkání 2022

publikováno 7.2.2022

Rádi bychom vás pozvali po dvouleté pauze od jarních a podzimních setkání na netradiční zimní setkání řešitelů ViBuChu v Brně, které se letos uskuteční v termínu 25. až 27. února 2022. Sraz účastníků proběhne v pátek 25. února v mezi 13. 14. hodinou (bude upřesněno) před budovou ubytování na adrese Vinařská 470/5c v Brně, zastávka mhd Lipová. (https://goo.gl/maps/2KiLNwmMdcq3hmxN7)

Na co se můžete těšit? Připravili jsme pro vás popularizační přednášky s ukázkami, které budou věnovány tématům letošních úloh, zábavné demonstrační experimenty, hry, vyzkoušíte si také práci v moderně vybavených laboratořích. Předpokládaný konec je v neděli kolem poledne. V případě zájmu vám vystavíme potvrzení o účasti, které budete moct použít ve škole jako omluvenku.

Zajistíme vám bezplatné ubytování na univerzitních kolejích (2 noci) a stravování (obědy a večeře). První společné jídlo bude páteční večeře, tak si nezapoměňte vzít dostatek jídla na pátek.

Co s sebou? Kromě věcí, které si standardně berete s sebou, když někam cestujete (doklady, peníze, kartičku zdravotní pojišťovny, oblíbeného plyšáka do postele, atd.), si určitě nezapomeňte přibalit:

  • laboratorní plášť
  • oblečení do špatného počasí
  • doboru náladu

Mimobrněnským doporučujeme během soustředění pro cestu mhd využívat platební kartu v systému pípni a jeď (https://www.pipniajed.cz). Lze si koupit i papírovou jízdenku. Po Brně cestovat příliš nebudeme, takže si nemusíte kupovat vícedenní jízdenky. S nákupem jízdenek a obecně se systémem mhd vám poradíme v pátek.

Účastníkům ze Slovenska připomínáme, aby si na celou dobu trvání setkání sjednali pojištění léčebných výloh v zahraničí (cestovní pojištění).

Pro účast na soustředění je nutné zaplatit účastnický poplatek ve výši 300 Kč. Je třeba jej uhradit po odeslání přihlášky na účet 4526949083/0800, nejpozději však do 22. února 2022. Při platbě uveďte do poznámky své jméno. V případě nutnosti zrušení soustředění, vaší nemoci či závažného důvodu, bude poplatek vrácen. Nedorazí-li účastník bez udání důvodu, nebude poplatek vrácen. 

Pro účast na soustředění je nutné splnit podmínky O-N-T. V případě dalších omezení či změny opatření týkajících se ubytování a účasti kvůli koronaviru vás budeme informovat.

Jak se závazně přihlásit k účasti na setkání? Pokud jste už oslavili osmnácté narozeniny, postačí vám vyplnit přihlášku a poslat ji e-mailem na adresu vibuch@chemi.muni.cz. Pokud jste ještě nezletilí, učiňte to samé (tedy se přihlaste e-mailem) a navíc vyplněnou přihlášku vytiskněte, nechte podepsat zákonným zástupcem a pošlete ji pozemní poštou na adresu uvedenou v přihlášce.

Přihlášky nám posílejte do neděle 13. 2. 2022. Kapacita akce je omezená, přednost dostanou zájemci dříve přihlášení.

Těšíme se na setkání s vámi!