3. série

termín odevzdání 10.3.2019
opravuje se

Zde najdete zadání úloh třetí série 9. ročníku ViBuChu. Řešení nám posílejte do neděle 10. 3. 2019. Prosíme, abyste se přesvědčili, že vámi na server uložené řešení lze otevřít a že jsou čitelná.

Zadání

Diskuse

RSS: tato diskuse | všechny diskuse | všechny diskuse + aktuality

Chceš-li se účastnit diskuse, musíš se přihlásit. Nemáš-li ještě účet, zaregistruj se.

  • Fotka autora příspěvku

    Čerstvá hmotnosť Matúš Ondreják, řešitel, 14.2.2019 21:57

    Dobrý deň, čo predstavuje pojem čerstvá hmotnosť?

  • Fotka autora příspěvku

    Pavla Fialová, org, 18.2.2019 9:12

    Čerstvá hmotnost (wet weight) představuje hmotnost ryby, salátu, nebo jakékoliv jiné potraviny, která nebyla nijak upravena, např. sušením, lyofilizací. V případě této úlohy se jedná o navážku homogenizované tkáně ryby, která byla pro stanovení použita.